putting logs in handcart

Member
Posts: 19
Joined: Sun Dec 30, 2012 10:38 pm
Location: Round the world

putting logs in handcart

Postby Kenionatus » Tue Feb 05, 2013 3:48 am

It does not make any sense to me that, when chopping a tree, branches are automatically placed in the handcart but logs are not. If nothing goes against it, I'd love if my logs would go into my handcart on their own.

CLOK Patron
Posts: 562
Joined: Wed Jun 06, 2012 5:10 pm

Re: putting logs in handcart

Postby Lun » Thu May 23, 2013 7:05 am

Well, think of it this way. When you're cutting branches off a tree, you're holding onto the branch and chopping it off at the root. With logs, it's a gigantic tree that's been debranched and is lying on the ground. It takes much more effort to cut through this giant tree to break it into logs, and when you're done it's still lying on the ground.

Return to Logging

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest